دیوار پوش ها

انواع دیوار پوش 

دیوارها مستعدترین مناطق برای آسیب و کثیف شدن اند و در صورت چنین اتفاقی معمولاً هزینه زیادی باید صرف بازسازی و تمیزکردن دیوار کرد. دیوارپوش درواقع درصدد از بین بردن همین مشکل است. چراکه علاوه بر حفاظت از بافت دیوار، دیوارپوش‌ها باعث زیبایی بسیار بالای فضا به سبب تنوع رنگی آن در دکوراسیون داخلی می‌شود. همچنین استفاده از دیوارکوب‌ها ازجمله سریع‌ترین راه‌ها جهت ایجاد نمایی شیک و زیبا در ساختمان می‌باشد.

انواع دیوارپوش

دیوارپوش ها بر اساس جنس ساختاری و کاربرد انواع مختلفی دارند. دیوارپوش ها در انواع مختلف شامل نوع ام دی اف و پی‌وی‌سی می‌باشند. انواع دیوار پوش : دیوارپوش چرمی، دیوارپوش چوبی، دیوارپوش سه‌بعدی، سنگی، آلومینیومی، شیشه‌ای نیز هستند. همچنین از دیگر پارامترهای تأثیرگذار در انتخاب انواع دیوارپوش می‌توان به میزان شلوغی و رفت‌وآمد در فضا، نوع کاربرد مورد انتظار مانند آکوستیک یا ضد حریق بودن پوشش، ماندگاری و شرایط نگهداری دیوارپوش نیز اشاره کرد.

۱_پوشش کاغذی دیوار:

امروزه کاغذدیواری‌ها از محبوبیت خاصی در بین علاقه‌مندان به طراحی دکوراسیون داخلی برخوردار است. در نوع چاپی کاغذدیواری، چاپ هر طرحی که مدنظر داشته باشید امکان‌پذیر است. همچنین امکان هرگونه نقاشی بر روی کاغذدیواری بعد از نصب نیز وجود دارد. از حسن های دیوارپوش‌های کاغذی می‌توان به قابلیت شست‌وشو، قابلیت برداشتن آسان، صرفه اقتصادی و سرعت‌بالا در اجرا، آن اشاره کرد.

۲. پوشش رنگ دیوار

یکی از معمول‌ترین روش‌های پوشش دیوار، رنگ‌آمیزی است که هنوز هم از محبوبیت زیادی برخوردار است.رنگ ها انواع مختلفی مانند:رنگ های ضد تحریق، رنگ های آنتی باکتریال، رنگ های عایق صوتی، رنگ های ضد امواج الکترومغناطیسی، رنگ سلولوزی و…اشاره کرد.

۳. دیوارپوش پی‌وی‌سی: 

مقاومت بالای این نوع از دیوار پوش‌ها در برابر آب‌وآتش باعث شده است این نوع از دیوار پوش‌ها کاربرد گسترده‌ای در حمام، اتاق‌ها و یا هر مکانی که در معرض رطوبت است، داشته باشد. از مزایای آن می توان به: دوام، قابلیت شست و شو، مقاومت دربرابر نفوذ آب، سبک و قابل بازیافت، ضد حریق، جذاب و زیبا و… اشاره کرد.

۴. پوشش پارچه‌ای دیوار:

این نوع از دیوار پوش‌ها به دلیل اینکه از هیچ‌گونه ماده شیمیایی استفاده نمی‌کنند به‌شدت سازگار با محیط‌زیست‌اند. دیوار پوش‌های پارچه‌ای از الیاف‌های طبیعی تشکیل‌شده و مانند کنف بافته‌اند.

از پوشش های دیگر دیواری می توان به:

۵. دیوارپوش چرمی
۶. پوشش چوبی دیوار
۷. پوشش آکوستیک
۸. دیوارپوش سنگی
۹. دیوارپوش برجسته و سه‌بعدی
۱۰. پانل بتنی دیوار
۱۱. کاشی و سرامیک
۱۲. دیوارپوش ام دی اف

سخن آخر

استفاده از پوشش‌های مختلف برای دیواره و تغییر نمای دیوار ازجمله کلیدی‌ترین روش‌ها برای تغییر در دکوراسیون داخلی خانه و طراحی آن می‌باشد؛ بنابراین شناخت انواع دیوارپوش می‌تواند به شما در این فرایند کمک شایانی کند. درواقع هدف ما از اماده‌سازی این مقاله افزایش آگاهی و دقیق‌تر کردن دیدگاه شما به این مسئله است که امیدواریم این به این مهم دست پیدا کرده باشیم.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این فیلد را پر کنید
این فیلد را پر کنید
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.
برای ادامه، شما باید با قوانین موافقت کنید